© Kuva: Juha Tamminen

HJK kovan paikan edessä Eurooppa-liigassa – taistelutasapeli tarjolla upealla tuplakertoimella!

Olimpija Ljubljana-HJK
Torstaina 9.8 klo 21.00
Eurooppa-liigan karsinnat

HJK:n eurounelma on vielä elossa, kun joukkue taistelee paikasta Eurooppa-liigaan. Vastaan asettuu slovenialainen Olimpija Ljubljana, joka on lähempänä HJK:n tasoa. 

Klubilla mahdollisuus jatkoon

Olimpija Ljubljanassa on ollut turbulenssiä viimeisen vuoden aikana, päävalmentajaa on vaihdettu jo kahdesti eivätkä viimeaikaiset tulokset aiheuta suuria riemunkiljahduksia, vain yksi voitto viimeiseen kuuteen otteluun. Toki neljä ottelua kuudesta on päätynyt tasapeliin.

HJK pyrkii varmasti pelaamaan vieraissa taktiikalla, joka tuli tutuksi jo Mestarien liigan karsinnoissa BATE:a vastaan, omaa maalia varjellaan eikä suuria riskejä oteta. Vastahyökkäyksillä HJK voi pystyä elintärkeän vierasmaalin tekoon.

HJK johtaa suvereenilla tavalla kotimaista Veikkausliigaa ja keskittyminen on täysin europeleissä. Viime kausina europettymyksen jälkeen joukkueen peli on sakannut myös Veikkausliigassa, mutta nyt joukkueella on jälleen mahdollisuus urotekoihin Suomen rajojen ulkopuolella. Mika Lehkosuo valmentajana on oikea mies luotsaamaan HJK:ta kohti Eurooppa-liigaa.

Ensimmäisen osa-ottelun tapaisesti ottelusta muodostunee vähämaalinen kyttäyspeli, jossa molemmat osapuolet odottavat vastustajan virhettä. HJK pyrkii pitämään oman maalinsa puhtaana ja hakemaan näin arvokasta jatkopaikkaa viikon päästä kotikentällään. Jos HJK:n puolustus kestää, maaliton tasapeli on erittäin lähellä.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Olimpija Ljubljana – HJK X – kerroin 5.80 (normaalisti 3.40!)

Jos ottelu päättyy tasan, voitat 20€ vedolla 116€ voiton.