Ilves ei antanut vaikean loukkaantumisen häiritä – puolustajalle pitkä jatkosopimus

© Kuva: Juha Tamminen
Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!

Ilves tiedottaa kotisivuillaan solmineensa 23-vuotiaan Baba Mensahin kanssa peräti kolmevuotisen jatkosopimuksen. Kesken kauden 2017 Ilvekseen siirtynyt ghanalaistoppari teki vuosi sitten puolikkaan kauden aikana niin hyvän vaikutuksen, että vaikka kuluva kausi onkin mennyt kokonaan sairastuvalla, haluttiin sopimusta jatkaa hyvissä ajoin syksyyn 2021 saakka. Vanha sopimus olisi päättynyt tähän kauteen.

Ghanan nuorten maajoukkueissakin pelannut Mensah oli pelannut aiemmin urallaan muun muassa ruotsalaisessa Häckenissä ja tanskalaisessa Viborgissa. Viime kauden 15 ottelussa isokokoinen puolustaja menestyi etenkin kaksinkamppailuvoimansa ansiosta.

Helmikuussa syntyi kuitenkin leikkaushoitoa vaatinut polvivamma, joka pilasi Mensahin koko kauden 2018. Kuntoutus jatkuu näillä näkymin kauden päättymisen jälkeenkin.

– Kaikki ovat olleet hyvin harmissaan Baban loukkaantumisen takia. Toivottavasti hän on täydessä iskussa, kun harjoituskausi ensi vuotta silmällä pitäen käynnistyy, Ilveksen valmentaja Jarkko Wiss toteaa.

– Baba osoitti viime vuonna olevansa vahva pelimies ja hän on kotiutunut hienosti joukkoomme. Muitakin mahdollisuuksia hänelle olisi ollut tarjolla, mutta Tampere oli nimenomaan ykkösvaihtoehto. Hienoa, että saimme ehdot sovittua ja luotua hyvän kokonaispaketin vuosiksi eteenpäin.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliMD: Barcelona myymässä puolustajansa Italiaan – siirtosummasta jo sopu
Seuraava artikkeliViis Chelsean tai Dortmundin kosiskeluista – ”Paras suurseurojen ulkopuolinen valioliigapelaaja” teki jatkosopparin