IS: HJK tekemässä huiman tilin kohupelaajallaan – siirtymässä Norjan pääsarjaan

© Kuva: Juha Tamminen

Ilta-Sanomat kertoo, että HJK ja norjalainen Stabæk olisivat lähellä päästä sopuun hyökkääjä Filip Valenčičin siirrosta.

HJK:ssa vähälle vastuulle viime aikoina jäänyt Valenčič ei matkustanut joukkueen mukana Sloveniaan Eurooppa-liigan karsintaotteluun Olimpija Ljubljanaa vastaan. IS:n mukaan siirto on lähellä toteutumista ja HJK tienaisi kaupasta kuusinumeroisen summan.

PS Kemissä viime kaudella läpimurron Veikkausliigassa tehnyt Valenčič siirtyi kesken viime kauden HJK:hon noin 30 000 eurolla, joten helsinkiläisseura olisi tekemässä Valenčičilla hyvän tilin.

Tällä kaudella slovenialaishyökkääjä ajautui päävalmentaja Mika Lehkosuon kanssa törmäyskurssille, mutta molemmat osapuolet vakuuttelivat myöhemmin solmineensa riidat. Viime aikoina Lehkosuo on sanonut, ettei Valenčič ole mahtunut HJK:n kokoonpanoon ja tästä syystä miestä ei ole viimeiseen neljään otteluun nähty kentällä.

Norjassa siirtoikkuna umpeutuu vasta ensi viikon keskiviikkona 15.8. Suomessa siirtoikkuna menee tänään kiinni tulevien pelaajien osalta, mutta pelaajamyyntejä voi tehdä vielä takarajan jälkeenkin.

Stabæk on Norjan pääsarjassa karsijan paikalla sijalla 14. Eroa turvaan eli 13. sijalle on kuitenkin vain yksi piste.

Lue IS:n juttu aiheesta tästä.