HJK julkaisi torstaina Twitterissä kuvan, jossa ilmeisesti komeilee seuran uusi hankinta. Uutta pelaajaa ei vielä kuitenkaan kerrottu julkisesti ja kuvassa pelaajan kasvot ovat peitetty pikseleiden taakse.

Mestarien liiga -taival päättyi keskiviikkona kotikentällä, kun BATE Borisov haki 2-1-voiton Helsingistä. Pelit jatkuvat kuitenkin vielä Eurooppa-liigan puolella, jossa vastaan on tulossa slovenialainen Olimpija Ljubljana.

HJK:n julkaisema mystinen twiitti on herättänyt melkoisen määrän spekulaatiota sosiaalisessa mediassa sekä Futisforumilla. Arvauksissa on esiintynyt muun muassa Roman Eremenko, Berat Sadik sekä Atomu Tanaka. Myös Juha Pirisen paluuta loukkaantumisesta on väläytelty.

Eremenko olisi kieltämättä melkoinen hankinta HJK:lta. Hyökkäävän keskikenttäpelaajan pelikielto on päättymässä lähiaikoina ja pian mies saa alkaa jo harjoittelemaan joukkueen kanssa.

Myös Sadik on tällä hetkellä vielä ilman seuraa. Tanakalla sen sijaan on sopimus voimassa vielä joulukuuhun saakka Japanin liigassa pelaavan C-Osakan kanssa, mutta vastuu on jäänyt todella vähäiseksi.

– Ba-da-pa dii-ba-da bum! Pysykää kuulolla, twiitissä kirjoitetaan.

HJK tiettävästi ilmoittaa uudesta pelaajahankinnasta lähiaikoina. Katso HJK:n julkaisema twiitti alta, jos et näe, voit katsoa sen tästä.