Girona FC-Real Madrid
Sunnuntaina 26.8 klo 23.15
La Liga

Espanjan La Liga jatkuu toisella kierroksella ja sunnuntain myöhäisottelussa Girona yrittää haastaa kotikentällään lajin jättiläisen Real Madridin.

Real Madridissa ei ole kriisiä

Piskuinen Girona taistelee rajallisilla resursseilla La Ligassa mutta tekee siinä hyvää työtä. Sarjapaikan uusiminen on jälleen ainoa tavoite kaudelle, jonka saavuttaminen on hyvinkin mahdollista.

Kausi alkoi maalittomalla tasapelillä Valladolidia vastaan joten positiivinen startti on jo saatu aikaan. Real Madrid on joukkueelle upea paikka taistella, mutta joukkueen päävastustajat löytyvät ihan muista joukkueista kuin tämänkertaisesta vastustajasta.

Real Madrid totuttelee aikakauteen ilman Cristiano Ronaldoa ja Zinedine Zidanea valmentajanaan. Virallinen sarjakausi alkoi rutiinivoitolla 2-0 – lukemin Getafesta, mutta ennen kauden alkua pelatussa Super Cupin ottelun tappiossa paikallisvastustajaa Atleticoa vastaan näkyi että joukkueella on vielä tekemistä paljonkin.

Gareth Bale noussee tällä kaudella suureen rooliin, kun häntä on kaavailtu Ronaldon seuraajaksi hyökkäyspäässä. Bale osuikin kauden avausottelussa kertaalleen, mutta walesilaisella on ollut välillä suuria vaikeuksia pysyä terveenä koko pitkä kausi.

Joukkueet ovat kohdanneet vain kahdesti, Gironalla on sensaatiomainen voitt syksyltä 2017 lukemin 2-1, mutta Real Madrid otti omansa kevätkaudella 6-3 – lukemin. Real ei ole häkeltynyt suurista muutoksista ennen kauden alkua, vaan ottaa rutiinivoiton.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Real Madrid -1 – kerroin 1.76 (normaalisti 1.88)

Jos Real Madrid voittaa kahdella tai useammalla maalilla, voitat 20€ vedolla 55,20€ voiton.