Barcelona on myynyt kesän siirtoikkunassa useita ”ylimääräisiksi” osoittautuneita pelaajiaan, ja seuraavan tällaisen siirto alkaa olla pikkuhiljaa taputeltu. Mundo Deportivo kertoo, että Barcelona on päässyt Serie A -seura Sassuolon kanssa sopuun Marlon Santosin siirtosummasta. Viimeistelemättä ovat enää sopimuksen henkilökohtaiset ehdot.

Marlon siirtyi Barcelonaan kesällä 2016 ensin lainasopimuksella, kunnes vuonna 2017 seura lunasti Fluminenselta brassitopparin pelaajaoikeudet omakseen. Uusi valmentaja Ernesto Valverde ei kuitenkaan nähnyt pelaajalle käyttöä, ja niinpä hänet lainattiin viime kaudeksi Nizzaan. Nyt Marlonista ollana luopumassa pysyvällä siirrolla.

22-vuotiasta Marlon Santosia vietiin heinä-elokuussa myös Newcastleen ja West Hamiin, mutta työlupaongelmien takia siirto Valioliigaan ei toteutunut. Miehen nimi on yhdistetty myös Schalkeen ja Galatasarayhin, mutta osoitteeksi onkin lopulta osoittautumassa Sassuolo.

Barcelona on saamassa pelaajastaan kompensaationa 12 miljoonaa euroa. Barca tekee kaupalla voittoa, sillä se maksoi Marlonista kaksi vuotta sitten vain 5 miljoonaa. Kaiken kaikkiaan Barcelona on näin ollen myynyt pelaajiaan 141,2 miljoonalla tänä kesänä. Merkittävimmät tuotot on saatu Paulinhon (50 miljoonalla Guangzhou Evergrandeen), Yerry Minan (30,25 miljoonalla Evertoniin) ja Lucas Dignen (20,2 miljoonalla Evertoniin) myynneistä.

Serie A:n siirtoikkuna sulkeutuu perjantaina.