© Kuva: Getty Images

Mestarien liigan karsinnoissa tasaista – nappaa upea tuplakerroin!

FC Astana-Dinamo Zagreb
Tiistaina 7.8 klo 17.00
Mestarien liigan karsinnat

Jalkapallokesä on edennyt siihen pisteeseen että Mestarien liigassa pelataan jo paikasta syksyllä alkaviin lohkopeleihin. FC Astana saa vastaansa Dinamo Zagrebin kamppailussa, josta odotetaan tasaista. 

Voittamattomat joukkueet

FC Astana on ollut jo vuosia kestovierailija niin Mestarien liigassa kuin Eurooppa-liigassakin.  Kazakstanilaisjoukkue on vahva nippu myös alkavaan kauteen, se on pelannut nyt jo 13 ottelua ilman tappioita. Kotiotteluissa joukkue on pelannut jo 14 kertaa tappioitta.

Edelisellä kierroksella Astana pudotti FC Midtjyllandin jatkosta etenkin vakuuttavan puolustuspelinsä ansiosta. Astana on joukkue, jota vastaan on erittäin vaikea onnistua maalinteossa.

Myös Dinamo Zagreb on ollut tuttu näky Euroopan cup-kilpailuissa viimeisen vuosikymmenen ajan. Kroatialainen suurseura on sekin hyvässä vireessä, joukkueella on takana yhdeksän tappiotonta ottelua.

Edellinen Mestarien liigan karsintakierros Hapoel Beer Shevaa vastaan ratkesi jo ensimmäisessä osa-ottelussa, jonka Zagreb voitti kotonaan peräti 5-0. Panokseton vieraspeli päättyi 2-2 viikkoa myöhemmin.

Ottelupari on erittäin tasainen, joskin Astana on hienoinen suosikki kotietunsa ansiosta ensimmäiseen otteluun. Ensimmäisestä ottelusta on odotettavissa vähämaalinen ja tarkka kamppailu, jossa molemmat joukkueet pyrkivät ensisijaisesti varjelemaan omaa maaliaan. Tasapeli ensimmäisestä ottelusta ei oli suuri yllätys.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: FC Astana-Dinamo Zagreb X – kerroin 5.20 (normaalisti 3.10!)

Jos ottelussa päättyy tasan, voitat 20€ vedolla 104€ voiton.