© Kuva: Juha Tamminen

MTV: Ottiko HJK-tähti luvatonta vapaata? Jatko seurassa auki

Nappaa riskitön veto 100€ asti!

• Jos häviät, saat rahasi takaisin
• Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia eli rahat saa heti ulos

HJK:n paluu Veikkausliigan arkeen mahalaskuun päättyneen euroseikkailun jälkeen ei sujunut toivotulla tavalla, sillä sarjajumbo PS Kemi haki Töölöstä veikkausliigahistoriansa ensimmäisen sarjapisteen (uutinen 0-0 -tasapelistä täällä).

Sarjajohtaja HJK:n riveissä kiehuu ilmeisesti muutenkin, sillä joukkueen profiilipelaajiin kuuluva Moshtagh Yaghoubi ei Kemiä vastaan pelannut, vaikka vielä eilen hänet nimettiin kokoonpanoon.

MTV Sportin tietojen mukaan kyse on Yaghoubin ja päävalmentaja Mika Lehkosuon välisestä yhteenotosta. Tulisieluinen keskikenttämies oli tiettävästi siinä määrin pettynyt Lehkosuon ratkaisuun jättää hänet vaihtopenkille, ettei hän saapunut tänään pelipaikalle lainkaan.

MTV Sportin tietojen mukaan tällä hetkellä on kokonaan auki, voiko Yaghoubi vielä jatkaa seurassa välikohtauksen jälkeen. MTV:n jutun voi lukea täältä.

Yaghoubi on tehnyt tällä kaudella Veikkausliigassa kaksi maalia ja syöttänyt yhden. Torstain Olimpija Ljubljana -ottelussa hän ei pelannut pelikiellon vuoksi.

Nappaa riskitön veto 100€ asti!

• Jos häviät, saat rahasi takaisin
• Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia eli rahat saa heti ulos