MTV: Ottiko HJK-tähti luvatonta vapaata? Jatko seurassa auki

© Kuva: Juha Tamminen
Leicester - Tottenham! Popparit esiin ja vetoa sisään! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

HJK:n paluu Veikkausliigan arkeen mahalaskuun päättyneen euroseikkailun jälkeen ei sujunut toivotulla tavalla, sillä sarjajumbo PS Kemi haki Töölöstä veikkausliigahistoriansa ensimmäisen sarjapisteen (uutinen 0-0 -tasapelistä täällä).

Sarjajohtaja HJK:n riveissä kiehuu ilmeisesti muutenkin, sillä joukkueen profiilipelaajiin kuuluva Moshtagh Yaghoubi ei Kemiä vastaan pelannut, vaikka vielä eilen hänet nimettiin kokoonpanoon.

MTV Sportin tietojen mukaan kyse on Yaghoubin ja päävalmentaja Mika Lehkosuon välisestä yhteenotosta. Tulisieluinen keskikenttämies oli tiettävästi siinä määrin pettynyt Lehkosuon ratkaisuun jättää hänet vaihtopenkille, ettei hän saapunut tänään pelipaikalle lainkaan.

MTV Sportin tietojen mukaan tällä hetkellä on kokonaan auki, voiko Yaghoubi vielä jatkaa seurassa välikohtauksen jälkeen. MTV:n jutun voi lukea täältä.

Yaghoubi on tehnyt tällä kaudella Veikkausliigassa kaksi maalia ja syöttänyt yhden. Torstain Olimpija Ljubljana -ottelussa hän ei pelannut pelikiellon vuoksi.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Leicester - Tottenham! Popparit esiin ja vetoa sisään! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!