”Superagentti” Mino Raiolan tuntevat kaikki vähänkin tarkemmin kansainvälistä jalkapalloa seuraavat. Raiola laatii sopimuksia ja siirtoja lukuisille maailmantähdille, ja on välittänyt useita pelaajia muun muassa Manchester Unitedille.

Yksi Raiolan asiakkaista on Paul Pogba, jonka siirtoa Barcelonaan Raiolan on huhuttu elokuussa järjestelevän. Tämän on väitetty heikentäneen Raiolan ja Unitedin välisiä suhteita merkittävästi.

Raiola ei ole mitenkään aktiivinen Twitterin käyttäjä, sillä ennen tiistaita hän oli lähettänyt Twitteriin ainoastaan kaksi viestiä vuonna 2018. United-legenda Paul Scholesin tuoreet lausunnot Paul Pogbaa koskien saivat Raiolan kuitenkin tulistumaan siinä määrin, että hän twiittasi kaksi varsin kärkästä ja värikästä viestiä.

– Joillain ihmisillä on tarve puhua, koska he pelkäävät, että heidät unohdetaan. Paul Scholes ei tunnistaisi johtajaa, vaikka hän seisoisi Sir Winston Churchillin edessä, Raiola kirjoitti räväkästi, ja jatkoi:

– Paul Scholesin pitäisi ryhtyä urheilujohtajaksi ja neuvoa Woodwardia (toim. huom. Man Unitedin toimitusjohtaja Ed Woodward) myymään Pogba. Pogballe uuden seuran löytämisessä menisi varmasti monia unettomia öitä.

RAIOLA

@MinoRaiola
Some people need to talk for fear of being forgotten. Paul Scholes wouldn’t recognize a leader if he was in front of Sir Winston Churchill. @paulpogba

RAIOLA

@MinoRaiola
Paul Scholes should become sports director and advise Woodward to sell Pogba. Would be sleepless nights to find Pogba a new club @paulpogba

Melko aggressiivista ja suoraviivaista markkinointia Raiolalta, voisi joku todeta. Varmemmaksi vakuudeksi superagentti liitti vielä Paul Pogban tilin twiitteihin mukaan.

Manchester Unitedin valmentaja José Mourinho kiisti ennen sunnuntain Brighton-ottelua puheet skismoista hänen ja Pogban välillä ja totesi, ”ettei ole koskaan ollut Pogbaan tyytyväisempi kuin nyt”. Pogba ja United pelasivat kuitenkin heikon ottelun, ja Brighton vei sarjapisteet maalein 3-2.

Pelin jälkeen Paul Scholes antoi Optus Sportille lausunnon, joka johti nyt Raiolan hermostumiseen.

– Joukkueesta puuttuu johtajia. Luulimme, että Paul Pogba olisi tehtävään ihanteellinen kandidaatti, mutta sitä hän ei tänään ollut. Hän pelasi taas kehnosti ja hänen tasonsa heittelee liikaa, Scholes analysoi.

Optus Sport

@OptusSport
"Today was a big worry really... "

Manchester United legend Paul Scholes and Phil Neville share their thoughts on United's performance.

As Phil Neville said, are Manchester United just an average team?

#BHAMUN #OptusSport

Espanjan siirtoikkuna sulkeutuu 31. elokuuta, mutta on silti hyvin epätodennäköistä, että United luopuisi Pogbasta nyt. Valioliigaseurat kun saavat hankkia uusia pelaajia seuraavan kerran vasta tammikuussa.