Ranskan Ligue 1 -ottelut netissä suorana ja ilmaiseksi – viisi hyvää syytä katsoa Ranskan liigaa

Ranskan Ligue 1 otteluita voi katsoa suorana netissä ilmaiseksi. Unibet TV näyttää esimerkiksi Paris Saint-Germainin kaikki ottelut livestream-lähetyksinä. Näin pääset ihastelemaan vaikkapa Neymaria joka viikonloppu!

Ranskan Ligue 1 nostaa koko ajan tasoaan. Sarjassa pelaa jo liuta tähtipelaajia, kuten Neymar, Kylian Mbappé sekä Gianluigi Buffon. Sarjassa nähdään myös suomalaisväriä, sillä SM Caenin riveissä pelaa superlahjakkuus Timo Stavitski.

Ligue 1 kuuluu Euroopan top-5-sarjoihin, joihin lukeutuu lisäksi Valioliiga, La Liga, Bundesliiga sekä Serie A. Huippusarjoja voi seurata suorana netissä ilmaiseksi livestream-lähetyksinä. Tarvitset streamin katsomiseen pelitilin ja pelitilille rahaa 0,01€.

Näin katsot Ligue 1 -otteluita

1. Avaa pelitili Unibetille TÄSTÄ.
2. Siirry haluamasi ottelun pariin.
3. Tee talletus, jos tililläsi ei ole rahaa tai et ole lyönyt vetoa 24 tuntiin. Saat ensimmäisen talletuksesi tuplana 100€ asti.

Viisi hyvää syytä seurata Ligue 1 -sarjaa

  • Nuoria lahjakkuuksia runsaasti

Ligue 1 on ehdottomasti huippusarja, mutta se myös toimii lupaavien pelaajien hautomona. Useat Valioliigan lupaavista pelaajista ovat ottaneet ensikosketukset ammattilaisjalkapalloon Ranskan liigassa. Esimerkiksi Eden Hazard pelasi Ligue 1 -seura Lillessä ennen siirtymistään Chelseaan.

  • PSG:n tähtiloistoa

Paris Saint-Germainin pelaajalista kestää vertailun lähes mihin tahansa muuhun eurooppalaiseen huippuseuraan. Qatar Sports Investmentsin omistama PSG on tuonut isolla rahalla tähtipelaajia Ranskaan. Brasilialaisesta Neymarista PSG maksoi Barcelonalle peräti 222 miljoonaa euroa. PSG:n on lähtökohtaisesti aina mestarikandidaatti Ligue 1:ssä. Alla PSG:n ihanneavauskokoonpano:

  • Supermarion uusi tuleminen

Mario Balotelli on saanut uransa jälleen nousuun Ranskassa. Nicessa pelaava Balotelli on värikäs persoona. Balotelli on myöhemmällä iällä jättänyt yökerhot vähemmälle ja keskittynyt maalien tekemiseen. Muutos on tuottanut tulosta ja kahdella edellisellä kaudella Balotelli on tehnyt 33 maalia Ligue 1:ssä.

  • Suomalainen superlahjakkuus

Kuinka paljon Timo Stavitskista maksettiin? Se on kysymys, jonka vastaus voi jopa hämmentää. SM Caen maksoi RoPS:lle Timo Stavitskista peräti 600 000 euroa. Summa on melkoinen, kun muistetaan, että Stavitski on vasta 19-vuotias hyökkääjä. Avauskaudella vastuuta tuli jopa yllättävän paljon. Stavitski pelasi yhdeksän ottelua tammikuusta lähtien. Avausmaali Caenissa tuli cup-ottelussa Metziä vataan viime helmikuussa. Kuluva kausi menee kuitenkin lainalla kroatialaisessa NK Osijekissa.

  • Mikä joukkue haastaa PSG:n?

Viime kaudet Ligue 1 on ollut Paris Saint-Germainin ylivoimaa. Samaan aikaan AS Monaco, Lyon sekä esimerkiksi Marseille pyrkivät kuromaan eroa kiinni. Vaikka PSG:n pelaajamateriaali on ylivertainen, ratkaistaan mestaruudet kentällä. On mielenkiintoista seurata, mikä seura ensimmäisenä horjuttaa PSG:n ylivoimaa.