Saksan MM-joukkueessa Venäjän turnauksessa nähty Sebastian Rudy siirtyi Bayern Müncheniin vasta vuosi sitten, mutta keskikenttäpelaaja on jo nyt vahvasti vaihtamassa maisemaa. Bundesliigamestarin keskikentällä on tällä hetkellä edelleen ylimiehitystä, eikä 28-vuotiaalle Rudylle löydy uuden valmentajan Niko Kovacin suunnitelmissa sijaa.

– Keskikenttämme on erittäin hyvin miehitetty. On järkevää, että Sebastian katselee muualle, Kovac totesi avoimesti Bildin haastattelussa.

Se, mihin Rudy sitten suuntaa, on kuitenkin hyvin epäselvää. Aiemmin Stuttgartissa ja Hoffenheimissa pelannutta Rudya on viety huhuissa lähinnä Schalkeen ja RB Leipzigiin, mutta molemmista seuroista on kiistetty aikeet jyrkästi. Leipzigin uusvanha päävalmentaja Ralf Rangnick valitsi jopa varsin dramaattisen ilmaisun kiistämiseensä.

– Minä kuulun vielä sukupolveen, joka uskoi, että journalismi merkitsee tutkimusta ja tiedonvälitystä. Se, mitä nyt välitettiin, oli kaikkien valeuutisten äiti, Rangnick kommenti Bildille, kun SWR oli kertonut Rudyn siirtyvän 15 miljoonalla eurolla Leipzigiin.

Yhtään epäsuorempi ei ollut lausunnoissaan myöskään Schalken urheilujohtaja Christian Heidel.

– Emme ole olleet Bayern Müncheniin yhteydessä Rudysta. Tapasin (Bayernin urheilutoimenjohtaja) Hasan Salihamidzicin kolme tai neljä kuukautta sitten managerien tapaamisessa. Silloin mainittiin myös Rudyn nimi, mutta sen jälkeen mitään ei ole tapahtunut, Heidel totesi FourFourTwon mukaan.