© Kuva: Getty Images

Super Cupin ottelussa tasaista – Real Madridin ja Atletico Madridin tasapeli houkuttaa!

Real Madrid-Atletico Madrid
Keskiviikkona 15.8 klo 22.00
UEFA Super Cuo

Keskiviikkona ratkaistaan Super Cupin kohtalo, jossa pelaavat edellisen kauden Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan voittajat. Super Cup on kokonaan espanjalainen, kun yhteen iskevät Real Madrid ja Atletico Madrid.

Ronaldon varjo

Sarjakausi ei ole vielä alkanut Espanjassa, mutta spekulaatiot käyvät jo kuumina maan sisällä. Cristiano Ronaldon lähtö Realista viime kauden päätteeksi on puhututtanut ja puhuttaa edelleen. Aika jälkeen Ronaldon on mielenkiintoista seurattavaa. Gareth Balea on kaavailtu portugalilaisen korvaajaksi, mutta Balella on vaikeuksia pysyä terveenä pitkän kauden ajan.

Kauteen valmistavat ottelut ovat menneet Realilta muutoksesta huolimatta positiivisesti. Joukkue on kolmen ottelun voittoputkessa, jonka aikana on kaaunut Milan, Roma ja Juventus. Kun myös mestarivalmentaja Zinedine Zidane lähti viime kauden jälkeen, lähtee Real alkavaan kauteen joka tapauksessa kysymysmerkkien alla.

Atletico Madrid voitti viime kaudella Eurooppa-liigan ja pääsee taistelemaan Super Cupin voitosta heti kauden alla. Diego Simeonen miehistö on jo pitkään pelannut korkealla tasolla, joukkueen kaikki pelaajat tietävät mitä luotsi heiltä haluaa.

Atleticon peli on perustunut jo vuosikausia erittäin tiiviiseen puolustuspeliin, jolla se on pysäyttänyt maailman parhaimmatkin hyökkäysjoukkueet. Sama jatkunee tulevallakin kaudella. Atleticon harjoituspelit ovat sujuneet vaihtelevasti, mutta viime peleissä on näkynyt jo tuttua tiiviyttä.

Viimeisestä 30 kohtaamisesta Real Madridin kotikentällä Real Madrid on voittanut 16 kertaa, tasan on pelattu 10 kertaa ja At. Madrid on voittanut 4 kertaa. Otteluiden maaliero on 53-29 joukkueen Real Madrid hyväksi. Viime vuosina Atletico on kuitenkin kaventanut eroa Realiin ja haastanut ”isoveljeään” tiukasti. Tasapeli ei olisi yllätys, ottaen huomioon Atleticon puolustuspelin. Ratkaisua joudutaan hakemaan jatkoajan kautta.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Real Madrid-Atletico MAdrid X – kerroin 5,20 (normaalisti 3.10)

Jos ottelu päättyy tasan, voitat 20€ vedolla 104€ voiton.