Pikajuoksun entinen supertähti Usain Bolt myöntää, että hänellä on vaikeuksia sopeutua ammattilaisjalkapallon kovaan tempoon.

Kahdeksankertainen olympiavoittaja Bolt, 32, sai testisopimuksen Australian pääsarjassa pelaavaan Central Coast Marinersiin, joka pyrkii muovaamaan jamaikalaisesta kelvollisen jalkapalloilijan. Australian pääsarja käynnistyy lokakuun loppupuolella.

Bolt osallistui tiistaina Marinersin vaativaan harjoitussessioon Gosfordissa, 75 kilometrin päässä Sydneystä. Hän osallistui lämmittelyn jälkeen pallollisiin harjoituksiin ja suoriutui syöttämisessä ihan hyvin, mutta väsyi huomattavasti muita pelaajia nopeammin.

– Haastavinta minulle on pysähtyä ja lähteä uudestaan liikkeelle, sillä en ole tottunut nopeuden vaihteluun, myönsi Bolt news.com.au-sivuston mukaan.

– Harjoitteleminen ja systeemiin tottuminen on kaiken a ja o. Minulla on aikaa, joten jatkan vain opettelemista ja yrittämistä.

Bolt on aiemmin vieraillut myös Saksan Bundesliigassa pelaavan Borussia Dortmundin ja eteläafrikkalaisen Mamelodi Sundownsin harjoituksissa. Hän on kertonut unelmoivansa Manchester Unitedissa pelaamisesta.

Central Coast Mariners on antanut Boltille toistaiseksi voimassa olevan testisopimuksen. Hänen on määrä pelata perjantaina harjoitusottelussa amatöörijoukkuetta vastaan. Boltin odotetaan tulevan kentälle vaihdosta.