Valioliigaseuralla katastrofaalinen maalivahtitilanne – pyysi poikkeusta UEFA:lta

© Kuva: Getty Images

Valioliigaseura Burnley taisteli viime kaudella itsensä upeasti Eurooppa-liigan karsintoihin oikeuttavalle seitsemännelle sijalle. Nyt se on kuitenkin pahoissa vaikeuksissa, Aberdeenia vastaan pelattavan otteluparin toisen osan alla.

Englannin maajoukkueeseenkin läpimurtonsa tehnyt Claretsin ykkömaalivahti Nick Pope satutti olkapäänsä edellisessä kohtaamisessa, ja tarvitsi leikkaushoitoa. Tämän lisäksi toinen seuran edustujoukkueen varsinaisista veskareista, Tom Heaton on myös edelleen loukkaantuneena.

Sean Dychen joukkueella on siis tällä hetkellä käytettävissään kaksi vaihtoehtoa; edellisen ottelun lopun Popea tuurannut Anders Lindegaard, jolle pakotettu kentälletulo tuotti ensimmäisen esiintymisen sitten vuoden 2016, tai Adam Legzdins, joka ei ole esiintynyt otteluissa yli vuoteen.

Seura onkin tietojen mukaan tehnyt UEFA:lle poikkeuslupa-anomuksen, jonka läpi mennessä se saisi luvan kiinnittää uuden maalivahdin kesken Eurooppa-liigan karsintaotteluparin.

Tämän hetkisten tietojen mukaan Pope joutuu olemaan sivussa useita kuukausia, joten Burnley on mitä todennäköisimmin maalivahtihankinnan edessä myös alkavaa Valioliigaa ajatellen. Yhdeksi vaihtoehdoksi ollaan mainittu Southamptonin nokkimisjärjestyksessä alas vajonnut Fraser Forster.

Lähde: Talksport


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta