Valmentajalegenda Pekka Lyyski harmissaan PS Kemin ex-valmentajan ratkaisusta: ”Toivon, että hän palaa vielä joskus takaisin”

© Kuva: Juha Tamminen
Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

PS Kemi vaihtoi valmentajaa kesäkuun lopulla, kun David Hannah astui puikkoihin ja Jari Åhman joutui astumaan sivuun ennen aikojaan. Åhman oli ilmoittanut alkukesästä, että jättää seuran kauden päätteeksi.

Valmentajalegenda Pekka Lyyski haistoi jo tuossa vaiheessa Suomifutis -sivuston haastattelussa, että kemiläiskoutsi ei syksyä seurassa näe.

– Silloin tiesin, että lähtö on lähellä. En sanoisi Kemin toimintaa tällä hetkellä liigajoukkueen toiminnaksi, IFK Mariehamnia yli vuosikymmenen valmentanut Lyyski toteaa Suomifutis -sivustolle.

Åhman ilmoitti elokuussa Lapin Kansalle, että valmennushommat saavat nyt jäädä ja mies siirtyy takaisin liike-alalle. Lyyski on rahtusen harmissaan Åhmanin päätöksestä.

– Ainahan se on sääli kun menestynyt valmentaja astuu sivuun. Toivon, että hän palaa vielä joskus takaisin. Suomi tarvitsee kaikki osaavat valmentajat. Minusta hän oli aliarvostettu työssään. Täällä opitaan jalkapallossa mielestäni muutenkin toisilta aivan liian vähän.

PS Kemin kurssi ei ole muuttunut valmentajavaihdoksen myötä. Joukkue on edelleen sarjataulukossa viimeisenä. Lauantaina Kemi saa vieraita Seinäjoelta, kun SJK tulee kylään.

– SJK pelaa huonointa kauttaan Veikkausliigassa. Kaikki ovat vaihtuneet ja pelaajia ja valmentajia on mennyt sinne ja tänne. En ole urheilullisesti SJK:n suosija. Tätä touhua on jatkunut Simo Valakarin lähdöstä asti. Minä olen hirveän hämmästynyt tästä toiminnasta. Menestys yritetään tuoda hetkessä ja jos se ei onnistu, tulee uutta ukkoa tilalle.

– Kemi voi aivan hyvin voittaa kotonaan ja saada uuden nousun. Jos katsoo, miten joukkueet ovat pelanneet, tästä voi tulla mitä vaan.
Pitkävedossa laittaisin 1X2, Lyyski naurahtaa.

Jesse Happonen


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!