Bayern-pomo vaatii suojelua joukkueelleen – kaksi pelaajaa taklausten takia sairastuvalla

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin puheenjohtaja Karl-Heinz Rummenigge vaatii lisää suojelua joukkueen pelaajille.

Viime viikonloppuna Bayern menetti kaksi pelaajaa sairastuvalle ottelussa Bayer Leverkusenia vastaan. Keskikenttäpelaaja Corentin Tolisso loukkasi vastustajan taklauksen seurauksena polvensa, ja hänen odotetaan olevan sivussa muutama kuukausi.

Puolustaja Rafinhaa odottaa myös pitkä sairasloma, koska hän loukkasi nilkkansa vastustajan astuessa sen päälle. Rafinhaa rikkonut Karim Bellarabi sai tilanteesta punaisen kortin ja neljän ottelun pelikiellon.

– Tämä ei voi jatkua näin. Muuten meillä ei ole kymmenennellä kierroksella laittaa 11 pelaajaa kentälle, sanoi Rummenigge Sky Sportsin mukaan.

– Emme pidä siitä, miten joukkueet pelaavat meitä vastaan. Tämä pitää ratkaista jotenkin. Meidän on pyydettävä Saksan jalkapalloliittoa ja varsinkin tuomareita suojelemaan pelaajiamme.

Rummenigge uskoo, että müncheniläisiin kohdistuvat rajut taklaukset johtuvat muiden joukkueiden halusta pysäyttää Bayern millä keinolla hyvänsä. Bayern München on voittanut kuusi viimeisintä Bundesliigan mestaruutta putkeen.

– Sitä motivoi osin yleisö, jonka motto kuuluu: ”Pysäyttäkää Bayern millä keinoin hyvänsä”. Se on täysin epäreilua.


PÄIVÄN VIHJE: TOTTENHAM – LIVERPOOL

Syveneekö varjojen mailla taivaltavan Liverpoolin ahdinko Tottenhamin vieraana?