Hertha Berlin-Bayern München
Perjantaina 28.9 klo 21.30
Bundesliiga

Bundesliigassa nähdään perjantaina mielenkiintoinen ottelu, kun Hertha Berlin pyrkii horjuttamaan Bayern Müncheniä.

Joukkueiden välillä ollut tasaista

Hertha Berlin on aloittanut kauden vahvasti. Viiden ottelun jälkeen joukkueen saldo on 3-1-1 ja maalierokin 10-7. Bundesliigan neljättä sijaa miehittävä Hertha on alkukauden positiivisimpia yllätyksiä koko sarjassa.

Kotonaan Hertha on kahdesta pelistään voittanut molemmat. keskikentän Ondrej Duda on kunnostautunut joukkueen maalintekijänä, kasassa on jo hulppeat neljä osumaa, joista kaksi voittomaaleja.

Bayern München on Bundesliigan kärjessä odotetusti, ja joukkueen peli on rullannut totutun vahvasti. Kuitenkin viikolla pelatulla kierroksella joukkue jäi kotonaan 1-1-tasapeliin Augsburgia vastaan. Sitä ennen joukkue voitti neljä ottelua putkeen ja Mestarien liigakin alkoi voitokkaasti.

Robert Lewandowski on jatkanyt tehokkaasti joukkueen hyökkäyksessä, puolalainen on tykittänyt jo kolme osumaa, joista kaksi tosin rangaistuspotkuista. Arjen Robben on myös saanut kauteensa vahvan alun kolmen maalin myötä.

Joukkueilla on hyvin tasainen lähihistoria, sillä kolme edellistä peliä ovat päättyneet tasapeliin. Hertha on pystynyt hyydyttämään Bayernin hyökkäyksen kerta toisensa jälkeen. Tälläkin kertaa ottelusta on tulossa tasainen, ja vähämaalisuus ei olisi mikään suuri yllätys. Vierasjoukkue lähtee otteluun suosikkina, mutta suuria maalijuhlia Berliinin illassa ei nähdä.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Ottelussa alle 2.5 maalia – kerroin 4.00 (normaalisti 2.50)

Jos ottelussa tulee alle 2.5 maalia, voitat 20€ panoksella 80€ voiton.