Manchester United hävisi tiistaina Liigacupissa sarjatasoa alempana pelaavalle Derbylle rangaistuspotkujen jälkeen 2-3. Unitedin manageri José Mourinho ei säästellyt toppareitaan ottelun jälkeisissä kommenteissaan.

Unitedin peli vaikeutui huomattavasti reilun tunnin kohdalla, kun maalivahti Sergio Romero torjui pallon kädellään boksin ulkopuolella ja sai tilanteesta suoran punaisen kortin, lue ottelusta lisää tästä.

Rangaistuspotkukilpailu venyi lopulta aina kahdeksansiin laukojiin. Derbyltä kaikki pelaajat onnistuivat pilkulta, mutta Unitedin toppari Phil Jones epäonnistui. Jonesin laukaus suuntautui oikeaan alakulmaan, mutta derby-vahti Scott Carson venyi pallon eteen.

Mourinho aavisteli ongelmia, kun rankkarikisa venyi pitkälle. Managerin luotto Jonesiin ja Eric Baillyyn rankkarikisassa ei ollut kovin suurta.

– Rankkareilla jonkun on aina epäonnistuttava. Kun näin, että kilpailu menee kuudennelle ja seitsemännelle kierrokselle, tajusin että olemme pulassa Jonesin ja Ericin (Bailly) kanssa. Ymmärsin, että olisimme pian pulassa, Mourinho totesi Sky Sportsille.

Antoi Mourinho toisaalta myös tunnustusta joukkueelle hyvästä asenteesta, jolla joukkue pelasi alivoimalla.

– Alivoimalla reaktiomme huokui ylpeyttä. Se oli reaktio joukkueelta, joka ei halunnut hävitä, Mourinho sanoi.