© Kuva: Getty Images

Kansojen Liigassa Puola järkyttää Italiaa – upea tuplalerroin tarjolla vierasmenestykselle!

Italia-Puola
Perjantaina 7.9 kl0 21.45
Kansojen Liiga

Kansojen Liiga on potkaistu käyntiin ja perjantaina futisfanit saavat lisää herkkua, kun Italia ja Puola kohtaavat.

Kaksi pettynyttä joukkuetta

Italia lähtee Kansojen Liigaan hakemaan menestystä pettymyksen jälkeen, kun paikkaa viime kesän MM-kisoihin ei tullut. Kesän harjoituspeleissä tulokset olivat ihan hyviä, tosin suurmaita vastaan kuten Ranska ja Argentiina joukkue kärsi tappiot.

Italian pitää olla varuillaan, ettei sille käy kuten Hollannille. Kilpailu jalkapallon huipulla on erittäin kovaa, ja jos Italian kaltainen maa ei tee kaikkea niin hyvin kuin mahdollista, voi se pudota kirkaimmasta kärjestä pitkäksikin aikaa. Alustavissa spekulaatioissa Roberto Mancinin miehistö on aika kokeilupitoinen ja uutta väriä tuodaan kentälle. Tämä on ainoa oikea ratkaisu tässä vaiheessa, kun viralliset EM-karsinnat ovat vasta edessäpäin.

Puolan kesä päättyi myös pettymykseen, kun MM-kisat päättyivät jo alkulohkoon. Yksi voitto kolmessa ottelussa oli suuri pettymys ja vain kaksi tehtyä maalia jättivät varmasti paljon hampaankoloon.

Italiaa vastaan Puola voi lähteä paineettomasti hakemaan uutta nousua joukkueelle. Robert Lewandovski janoaa varmasti maaleja maajoukkuepaidassa ja Jakub Blaszczykowski on takuulla kehissä myös. Puola pelaa parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan ja ei tule päästämään Italiaa helpolla.

Kansojen Liigan ensimmäiset pelit ovat osoittaneet että ottelut pelataan tosissaan ja ihan maanosan parhailla pelaajilla. Italia ja Puola eivät ole kohdanneet toisiaan seitsemään vuoteen, joten vanhoilla tuloksilla ei ole merkitystä. Puola on dynaamisempi ja rutinoituneempi joukkue, Italia vasta hakee askelmerkkejä tulevaisuutta ajatellen. Tästä syystä vierasmenestyksen puolesta on paljon kutkuttavampaa pelata.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Italia-Puola X2 – kerroin 3.50 (normaalisti 2.25)

Jos ottelu päättyy tasan tai Puola voittaa, voitat 20€ vedolla 70€ voiton.