© Kuva: Getty Images

La Liga | Atletico Madrid jättää heikon Huescan nollille – tuplakerroin houkuttaa.

Atletico Madrid-Huesca
Tiistaina 25.9 klo 23.00
La Liga

La Ligassa Atletico Madrid pyrkii jatkamaan voittojen tiellä, kun se saa vastaansa sarjanousija Huescan. 

Atletico Madridilla allaan heikohko alkukausi

Atletico Madrid lähti alkavaan kauteen suurin tavoittein, mutta heti alkukaudesta joukkueen niskaan kaadettiin kylmää vettä. Joukkue on sarjassa viidentenä, viidestä pelistä sen saldo on 2-2-1.

Suurin ongelma kauden alussa on tuntunut olevan maalinteko. Joukkue on viimeistellyt viidessä pelaamassaan ottelussa yhtän monta maalia. Ei Atletico edellisinä kausinakaan ole ollut mikään maaliruisku, mutta joukkue joka on kyllästetty Diego Costalla ja Antoine Griezmannilla pitäisi pystyä parempaan. Puolustus pitkään yhdessä pelanneella joukkueella toimii yhtä hyvin kuin ennenkin, ei olisi ihme jos kauden päätteeksi joukkue olisi jälleen päästänyt vähiten maaleja koko sarjassa.

Huesca nousi kuin nousikin viime kauden päätteks La Ligaan. Kaudesta odotettiin vaikeaa ja pieni seura on huomanut nopeasti sarjan vaativuuden. Viisi viimeistä ottelua ovat tuottaneet saldon 1-1-3 ja joukkue on ensimmäisen säilyjän paikalla niukasti. Maaliero on murheellinen -7.

Huescan maalinteko on toistaiseksi ollut lähes kokonaan yhden pelaajan harteilla. Alex Gallar on paukuttanut ja kolme osumaa ja näyttäisi olevan elintärkeässä roolissa joukkueen säilymishaaveiden kannalta. Huesca lähtee vierasotteluun surkeasta tilanteesta, sillä on takanaan neljä voitotonta ottelua, joista kolme viimeisintä on tappioita.

Atleticolla on hyvä mahdollisuus parantaa alkukauden saldoaan ja vahvistaa itseluottamusta voitolla. Huesca on La Ligan kääpiöitä ja isoja joukkueita vastaan se on käytännössä vailla mahdollisuuksia. Aikaisemmin pelattu ottelu Barcelonaa vastaan päättyi 2-8 – tappioon.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Huesca alle 0.5 maalia – kerroin 1.98 (normaalisti 1.49)

Huesca alle 0.5 maalia @1.49
1.49
Saat voitot tuplana ensimmäisestä vedostasi
PELAA HETI
Huesca alle 0.5 maalia @1.49
Saat voitot tuplana ensimmäisestä vedostasi
1.49
PELAA HETI