Mestarien liigan semifinaalista putoamiskamppailuun – ”Tämä on ollut hirveä alku”

© Kuva: Getty Images

AS Monaco oli kaudella 2016-17 yksi Euroopan mielenkiintoisimmista ja puhutuimmista joukkueista, joka oli täynnä takuuvarmoja tulevaisuuden tähtiä.

Monaco päätti tuolloin Paris Saint-Germainin neljä kautta kestäneen valtakauden Ranskan liigassa voittaen ensimmäisen pääsarjamestaruutensa 17 vuoteen. Seura ylsi samana vuonna myös sensaatiomaisesti Mestarien liigan välieriin.

Vielä viime keväänäkin Monaco ylsi Ligue 1:ssä hopealle, mutta kuluva sesonki on ollut ruhtinaskunnan ylpeydelle täysi katastrofi.

Toissa kaudella loistaneet nuoret tähdet ovat levittäytyneet ympäri Eurooppaa ja Monaco on kahdeksan ottelun jälkeen Ranskan pääsarjassa karsijan paikalla, sijalla 18. Se on voittanut peleistään vain yhden ja onnistunut tekemään vain kahdeksan osumaa.

Seuran kolumbialainen tähtihyökkääjä Radamel Falcao moitti omiensa otteita perjantaina Canal+:n haastattelussa Monacon hävittyä Saint-Etiennelle 0-2.

– Ei ole kyse vain Saint-Etienne -pelistä. Tämä on ollut hirveä alku sarjassa.

– Emme ole olleet yhtä tehokkaita kuin odotimme emmekä ole pystyneet puolustumaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Monacon haasteet jatkuvat keskiviikkona Mestarien liigassa, jossa se hävisi avauspelinsä espanjalaiselle Atlético Madridille 1-2. Seuraavaksi vastassa on Saksan suurseura Borussia Dortmund.

– Emme voi jatkaa tällä tavalla. Meidän on nostettava päämme, koska keskiviikkona matkaamme Dortmundiin ja meidän on saatava hyvä tulos, kommentoi Falcao.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille