Juventuksen varapuheenjohtaja Pavel Nedved ei sulattanut Cristiano Ronaldon ulosajoa Valenciaa vastaan Mestarien liigassa. Entisellä Juve-tähdellä riitti asiaa ottelun erotuomari Felix Brychille tauolla.

Ronaldo törmäsi Valencia-puolustaja Jeison Murillon kanssa boksin sisällä. Murillo kaatui, jonka jälkeen Ronaldo nappasi kevyesti Murillon hiuksista kiinni tai ainakin taputti miehen päätä. Brych arvioi tilanteen niin, että passitti Ronaldon suoralla punaisella kortilla ulos, kun vain 29 minuuttia oli pelattu.

Lue Juventus-leirin reaktiot Ronaldon ulosajoon tästä.

Ronaldo ei voinut uskoa tuomiota todeksi. Juve-hyökkääjä paineli pukukopin puolelle kyyneleitä vuodattaen. Nedved lohdutti Ronaldoa matkalla pukukopin suojaan.

Espanjalaislehti Marca tietää kertoa, että Nedved oli käynyt todella kuumana erotuomari Brychille tauolla. Nedved oli kahden muun Juve-johtoon kuuluvan henkilön kanssa yrittänyt tivata tuomarilta perusteluja, mutta turhaan. Brych oli painellut tuomarien pukukoppiin suorinta tietä ja jättänyt vastaamatta Nedvedin ja kumppanien protestointiin.

Suora ulosajo tarkoittaa sitä, että Ronaldo on näillä näkymin sivussa Juven seuraavasta Mestarien liigan ottelusta.

Lähde: Football Italia