Pelaajahankinta suoraan PSG:n koirankopista – ”Uusi taiteilija on saapunut”

© Kuva: Getty Images

Hyvin uuden kautensa aloittanut Rennes tiedotti sunnuntaina uudesta pelaajavahvistuksesta. Rennes hankki ilmaisella siirrolla 31-vuotiaan hyökkäävän keskikenttäpelaajan Hatem Ben Arfan, ja tiedotti hankinnasta lauseella ”uusi taiteilija on saapunut”.

Ben Arfa vietti koko viime kauden Paris Saint-Germainin ”koirankopissa”, nauttien samalla kuitenkin tiettävästi muhkeaa kuuden miljoonan euron vuosipalkkaa. Edellisen kerran Ben Arfa nähtiin sarjapelissä 12.3.2017, kun hän sai peliminuutteja kaksi. Sen jälkeen häntä ei PSG:n kokoonpanossa nähty.

Ben Arfan sopimus PSG:n kanssa päättyi tähän kesään. Häntä oli viety huhuissa myös Niceen ja Portoon, mutta nyt Rennes vei voiton. Ben Arfan sopimus kattaa tämän kauden, ja siinä on optio vuoden jatkosta.

Aiemmin urallaan myös Lyonissa, Marseillessa, Newcastlessa ja Nicessa pelannut Ben Arfa on pelannut myös 15 ottelua Ranskan A-maajoukkueessa. Hän edusti Ranskaa vuoden 2012 EM-turnauksessa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.