PS Kemi hakee varainkeruukampanjalla 100 000 euroa -”Nyt ei luovuteta”

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan viimeisellä sijalla majaileva PS Kemi hakee avoimesti rahoitusta. Seura on julkaissut sosiaalisessa mediassa tiedotteen, jossa se kertoo tavoitteekseen kerätä 100 000 euroa seuraavan neljän viikon aikana.

– Taloudelliset haasteet ovat sen muotoiset, että nyt tarvitaan lisää kuorman kantajia, jotta huipputason jalkapallo voi säilyä Meri-Lapissa -sarjatasosta riippumatta.

– On aika kääriä hihat sitoutuneen talkooväen rinnalle ja olla eturintamassa viemässä seuraa eteenpäin. Vaikka kustannuksia on kuluvan kauden aikana pystytty jo karsimaan ja taloustilannetta oikaisemaan, velvoitteita ja kuormaa on syntynyt vuosien aikana liikaa. Virheistä on opittu, jälkiviisaus ei kuitenkaan auta. Pelastetaan seura ja pelataan jatkossa futista Meri-Lapin vahvuuksia hyödyntäen.

– Nyt ei luovuteta ja tähän tarpeeseen huudamme nyt apua. Tavoitteena on kerätä seuraavan 4 viikon aikana 100 000 euroa, jolla parannetaan seuran taloustilannetta ja jotta tulevat liiga- ja/tai ykkösen lisenssineuvottelut olisivat tukevammalla pohjalla. Seurassa on lähdetty uudistamaan rohkeasti toimintakulttuuria ja -tapoja, jotta talouden elvyttäminen onnistuu.

PS Kemin putoaminen Veikkausliigasta saattaa varmistua tänään sunnuntaina, jos karsijan paikalla oleva Turun Palloseura voittaa FC Lahden vieraissa.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!