Kun luonnonvoimat puuttuvat peliin, on Kuningas jalkapallonkin joskus annettava periksi. Serie A:n sunnuntain ohjelmassa ollut Torino-SPAL oli pakko keskeyttää, sillä kaupunkiin ja stadionille iski melkoinen kaatosade. Ottelu oli ehtinyt vanheta vain 18 minuuttia, kun olosuhteet olivat yksinkertaisesti liian märät pelaamiseen, ja tuomari keskeytti ottelun.

Twitterissä oltiin ilmeisen varmoja siitä, ettei ottelua tultaisi jatkamaan, mutta katsomossa olevien kannattajien optimismi kantoi. Yleisö ei paikaltaan liikahtanut, vaan omaa joukkuetta kannatettiin kuten ennenkin. Ei se mitään, vaikka peli olikin seisahduksissa.

Richie Spice

@RiSpice
La partita è sospesa ma la Maratona continua a cantare.
Siamo noi il vero spettacolo
#SFT #TorinoSPAL #ToroSpal

A friend has just sent me this video from the #CurvaMaratona. Match may be suspended due to torrential rain but the #Toro fans are still singing. @footballitalia #TorinoSPAL

Calcio d'Angolo

@calciodangolo_
⛈ UFFICIALE | #TorinoSpal riprende: Pasqua dichiara praticabile il campo dopo il sopralluogo con #Belotti e #Antenucci. Si riparte dal 18'↘ calciodangolo.com/2018/09/uffici…

Lopulta kannattajien usko ja kärsivällisyys palkittiin, sillä 45 minuutin odottelun jälkeen ottelua päätettiin sittenkin jatkaa. Jokainen voi omalla kohdallaan miettiä, olisiko kärsivällisyys riittänyt, mutta stadionile jääneitä päätös tuskin kadutti.

Ottelu on puolen tunnin kohdalla tilanteessa 0-0.