Real Madrid nappasi kotikentällään 3-0-voiton AS Romasta Mestarien liigan avausottelussa. Ensimmäiset minuutit Real Madridin paidassa pelannut Mariano Díaz tälläsi heti upean osuman.

Kesällä Cristiano Ronaldo siirtyi Juventukseen, mikä aiheutti toimenpiteitä Real Madridin toimistolla. Real etsi korvaajaa Ronaldolle, mutta uutta galactico-hankintaa ei Madridiin tuotu. Sen sijaan Lyonissa viime kauden pelannut vanha tuttu Mariano hankittiin takaisin Ranskasta 21,5 miljoonalla eurolla.

Marianolle puettiin heti maaginen seiskapaita, joka nostatti odotuksia melkoisesti, puhuttiinpa joissain lauseissa jopa Ronaldon suoranaisesta korvaajasta. Siirtosumma kuitenkin enteili, että Real hankki lähinnä varamiehen Karim Benzemalle.

Näin on ollut ainakin alkukaudesta, kun Benzema on ollut vahvassa vireessä La Ligassa. Mariano sai kuitenkin ensimmäiset minuutit AS Romaa vastaan keskiviikkoiltana Mestarien liigassa. Mariano vastasi huutoon upeasti ja tykitti lisäajalla komealla laukauksella 3-0-maalin.

Real Madridin päävalmentaja Julen Lopetegui oli varsin tyytyväinen Marianon esitykseen. Espanjalaislehti Marca ylisti Marianoa kirjoittaen, että hänestä voi tulla Real Madridille todellinen superhankinta. Lehden äänestyksessä lukijat äänestivät Marianon esityksen joukkueen kolmanneksi parhaaksi Luka Modricin ja Gareth Balen jälkeen.

– Tilaisuus tuli ja Mariano käytti sen hyödykseen. Hän tuli kuitenkin kentälle vasta myöhään. Joka tapauksessa kausi on pitkä ja tulemme tarvitsemaan jokaista pelaajaa, Lopetegui sanoi.

Samaan aikaan Ronaldon debyytti Juventus-paidassa Mestarien liigassa päättyi jo 29. minuutilla, kun mies ajettiin suoralla punaisella kortilla ulos Valenciaa vastaan. Lue lisää tästä.