Marraskuussa 2017 West Hamista kenkää saanut Slaven Bilic on löytänyt uusia töitä. Yksi Saudi-Arabian ja koko Aasian menestyneimmistä seuroista, Al Ittihad on palkannut kroatialaisen uudeksi valmentajakseen.

Bilic seuraa tehtävässään argentiinalaista Ramón Díazia, joka erotettiin pestistään vain alle neljän kuukauden jälkeen. Díaz nautti Infobaen mukaan Al Ittihadissa neljän miljoonan dollarin vuosipalkkaa.

Mediatietojen mukaan 50-vuotiaan Bilicin sopimus Al Ittihadin kanssa ulottuu vuoteen 2021.

Peliurallaan 44 A-maaottelua pelannut ja Kroatian paidassa MM-pronssia voittanut Bilic on West Hamin seurahistorian parhaan pistekeskiarvon Valioliigassa saavuttanut valmentaja. Ennen pestiä lontoolaisseurassa hän valmensi Kroatian A-maajoukkuetta, Lokomotiv Moskovaa ja turkkilaista Besiktasia.