Parhaiten Arsenalista muistettava Tanskan jalkapalloilun kulttipelaaja Nicklas Bendtner on törttöillyt Kööpenhaminan yössä. Tanskalaislehti BT:n mukaan hyökkääjää epäillään taksikuskin pahoinpitelystä. Pahoinpitelyn vahvistaa BT:lle taksiyritys Dantaxi.

– Voin vahvistaa, että kuljettajaamme kohdistui vakava päällekarkaus yöllä. Kuljettaja makaa tällä hetkellä leikkauspöydällä leuka murtuneena. Johtajamme kuuli asiasta tänä aamuna, Dantaxin viestintäjohtaja Rasmus Krochin kommentoi BT:lle.

– Päällekarkauksesta on ilmoitettu poliisille, ja voimme vahvistaa, että pahoinpitelijä on Nicklas Bendtner.

Poliisista vahvistettiin lehdelle, että epäilty pahoinpitely tapahtui sunnuntain vastaisena yönä kello 2.41, mutta pahoinpitelijän henkilöllisyyttä poliisi ei halunnut kommentoida. Myöskään mahdollisen syytteen laatua poliisi ei kommentoi.

[readmore from=Bendtner-Nicklas]

Nicklas Bendtner pelasi Arsenalissa ja Sunderlandissa kuusi valioliigakautta vuosina 2007-2014. Lisäksi hän on pelannut muun muassa Juventuksessa ja Wolfsburgissa. Tätä nykyä 30-vuotias ”Lord” Bendtner edustaa norjalaista Rosenborgia.

Tanskan maajoukkueessa pelaamissaan 81 ottelussa Bendtner on tehnyt 30 maalia. Hän oli tyrkyllä myös viime kesän MM-kisoihin, mutta putosi joukkueesta seurajoukkueessa syntyneen nivusvamman takia.