Tulihan se sieltä – Cristiano Ronaldo avasi vihdoin maalitilinsä Serie A:ssa

© Kuva: Getty Images
Onnistuuko HIFK hyödyntämään lepoetunsa? Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Odotus on ohi, tuska on päättynyt. Juventuksen supertähti Cristiano Ronaldo teki vihdoin ja viimein sunnuntaina avausmaalinsa Serie A:ssa ja karisti apinan harteiltaan. Ronaldo ehti pelata maaleitta kolme ja puoli ottelua, kunnes pallo päätyi vihdoin tolppien väliin.

Juventus siirtyi Cristiano Ronaldon kulmapotkusta tekemällä maalilla 1-0 -johtoon, kun kotipeliä Sassuoloa vastaan oli pelattu 50 minuuttia. Sassuolon puolustus oli tilanteessa tuuliajolla. Puolustaja puski pallon tolppaan, ja Cristiano Ronaldolla oli helppo työ sysätä paluupallo tyhjään maaliin.

Hanat olivat nyt auki, ja varttitunti myöhemmin Ronaldo osui Emre Canin syötöstä vastahyökkäyksestä toistamiseen.

Noin varttitunti ennen täyttä aikaa Ronaldolla oli erinomainen tilaisuus myös hattutempun tekoon, mutta portugalilainen sutaisi avopaikasta pallon maalin ohi. Hetkeä myöhemmin mies sai toisenkin hyvän tilaisuuden, mutta veto suuntautui sivuverkkoon.

Juventus-Sassuolo päättyi lopulta 2-1 vieraiden tehtyä lisäajalla kavennusmaalin.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Onnistuuko HIFK hyödyntämään lepoetunsa? Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!