Chelsea-Liverpool
Lauantaina 29.9 klo 19.30
Valioliiga

Lauantaina Valioliigakierros huipentuu kärkikamppailuun, jossa Chelsea ja Liverpool kohtaavat toisensa jo toistamiseen kuluvan viikon aikana.

Liverpool maksaa potut pottuina

Chelsea onnistui voittamaan viikolla pelatun EFL Cupin ottelun Liverpoolia vastaan. Ottelu kääntyi Chelsealle toisella puoliajalla Liverpoolin hallinnasta huolimatta. Eden Hazard oli käänteentekevä pelaaja, vaihdosta sisään tullut belgialainen ratkaisi ottelun upealla maalillaan.

Chelsean kausi on muutenkin alkanut loistavasti. Joukkue on Valioliigassa kolmantena tasapistein Manchester Cityn kanssa ja vielä ilman tappioita. Lisäksi Mestarien Liigassakin joukue kaatoi PAOKin 1-0 vieraissa. Nyt joukkue joutuu toistamiseen kovaan testiin, kun ärsytetty Liverpool tulee vieraaksi.

Liverpoolin tappiotan alkukausi päättyi Chelsean käsittelyssä keskiviikkona. Joukkue pelasi normaalia köykäisemmällä kokoonpanolla ja puolustuksen tukipilari Virgin van Dijk oli poissa loukkaantumisen vuoksi.

Van Dijk kursitaan kokoon vaikka väkisin lauantain otteluun, ja nyt hyökkäyksessä nähtäneen heti aloituksesta alkaen kolmikko Mo Salah-Firmino-Sadio Mane. Liverpool lähtee ärsytettynä otteluun hakemaan seitsemättä perättäistä Valioliigan voittoa.

Ottelu on erityislaatuinen koska huippujoukkueet harvoin kohtaavat toisiaan uudestaan samalla viikolla. Liverpool pelaa ottelun alusta loppuun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla ja on lähempänä voittoa. EFL Cupin ottelussa Liverpool oli vahvasti kuskin paikalla ja sillä oli useita mahdollisuuksia ratkaista peli 1-0 -johtoasemassa. Lauantaina joukkue maksaa potut pottuina.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Liverpool voittaa – kerroin 4.20 (normaalisti 2.60)

Jos Liverpool voittaa ottelun, voitat 20€ vedolla 84€ voiton.