Valioliigan vaisusti aloittanut Tottenham avaa taipaleensa Mestarien liigassa tiistaina, kun se kohtaa Inter Milanin. Joukkue joutuu San Siron, tai Stadio Giuseppe Meazzan, kuten areena sinimustien piirissä tunnetaan, hornankattilaan todella hankalasta asetelmasta.

Manageri Mauricio Pochettino ei saa jalkeille läheskään vakituista avaustaan. Avainmiehistä puuttuvat edelleen maalivahti Hugo Lloris, jolla kerrotaan olevan reisivamma, ja joka toisaalta on edelleen rattijuopumuskohunsa takia varmasti epäbalanssissa, sekä Dele Alli, jota vaivaa takareisi. Kaksikko oli sivussa jo tappiollisesta Valioliigan kotiottelusta Liverpoolia vastaan.

Lisähuolia Spursille tuottavat toppari Toby Alderweireld, ja MM-kisoissa loistanut Kieran Trippier. Näillä pelaajilla ei tiedetä olevan vammoja, mutta Pochettino sanoo heidän jäävän Lontooseen ”teknisistä syistä”.

– Syy on se, että emme voi ottaa mukaan 25 pelaajaa; vain 11 pelaa, ja seitsemän istuu penkillä, manageri sanoo.

Tottenhamin paineet ovat kasvusuunnassa; kotistadioninsa valmistumista yhä edelleen odottavalla joukkueella on Valioliigassa allaan kaksi tappiota.

Lähde: Talksport