Suomi aloitti lauantaina taipaleensa UEFA Nations Leaguessa hienolla ja hyvin ansaitulla 1-0 -voitolla Unkarista. Huuhkajien taisteluilme oli kunnossa ja esitys muutenkin lupauksia antava (lue otteluraportti).

Suomen maajoukkueen kannattajat olivat tuttuun tapaan vahvasti mukana menossa, ja pirteä avaus palkittiin päätösvihellyksen soidessa. Faneilla ei ymmärrettävästi ollut mikään kiire Tampereen yöhön eikä Suomen pelaajilla liioin pukusuojaan.

Maajoukkueen kannattajayhdistyksen SMJK:n jäsenet odottivat kiltisti, kun aina hyväntuulinen ykkösvahti Lukas Hradecky saapui katsomon eteen ämyri käsissään. ”Luken” jos kenen huudatukset nostattivat tunnelman vielä kerran kunnolla kattoon.

Huuhkajat

@Huuhkajat
OI SUOMI ON 📣📣
Lukas Hradecky huudatti faneja ja Huuhkajia eilen Ratinassa ❤️ #Huuhkajat #Respect #Pohjoiskaarre

– Perpa on poistunut jo, Hradecky toteaa megafoniin Perparim Hetemajn maajoukkueuran päättymiseen viitaten, ja aloittaa kaikille tutun ”Oi Suomi on” -huudatuksen.

Riemuun yhtyvät kannattajien lisäksi kaikki Suomen pelaajat. Jos ylläoleva twiitti ei näy, voi fiilistelyyn päästä myös tästä linkistä.