© Kuva: Juha Tamminen

Ykkösen yllättäjän nousujuna puksuttaa

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Ekenäs IF oli kuluvan viikon aikana otsikoissa kyseenalaisista syistä, sillä joukkueen maalivahti Jonathan Jäntin rasistiseksi tulkittu huutelu vastustajajoukkue KTP:n pelaajalle kantautui näkyvästi ja kuuluvasti julkisuuteen. EIF asetti lopulta Jäntin oma-aloitteisesti kolmen ottelun pelikieltoon, ja torjuntavastuun sai kakkosvahti Mehdi El Moutacim.

Sunnuntaina oli jälleen EIF:n vuoro nousta puheenaiheeksi siitä, mistä se on koko kauden ajan tunnettu – nimittäin hyvästä jalkapallosta ja erinomaisista tuloksista. EIF kaatoi Ykkösen kierroksen ainoassa ottelussa Hakan maalein 2-1, ja nousi jälleen yksin sarjan kärkipaikalle.

Kotijoukkue EIF siirtyi johtoon ottelun ensimmäisellä neljänneksellä Kevin Kauberin tekemällä maalilla. Toisella puoliajalla Haka nousi kuitenkin tasoihin Anton Popovichin osumalla.

Vaan EIF ei lannistunut. Joukkueen kauden läpimurtopelaaja ja paras maalintekijä, 18-vuotias Akseli Ollila teki muutama minuutti ennen täyttä aikaa kauden seitsemännen maalinsa ja takasi tammisaarelaisille tärkeät kolme sarjapistettä.

Näin EIF kasvatti eron HIFK:hon taas kolmeen pisteeseen. Kolmantena olevaan KPV:hen eroa on viisi pistettä.

Ykkösessä ei maaottelutaukoa vietetä, joten yllättäjäjoukkue EIF hakee pisteitä seuraavan kerran ensi sunnuntaina Jyväskylästä JJK:n kotikentältä. Jo nyt on myös varmaa, että 23. syyskuuta pelattavassa EIF-HIFK -ottelussa panokset tulevat olemaan todella suuret.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon