Ykköseen ensi kaudeksi noussut Tampereen Pallo-Veikot pelaa myös ensi vuonna päävalmentaja Anssi Ylisen alaisuudessa. Hänen apulaisenaan jatkaa Mikko Innanen. Kummatkin ovat solmineet ensi kauden loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

– TPV on ollut työnantajani seitsemän vuotta. Uusi tilanne motivoi jatkamaan. Olin jo miettinyt vuorotteluvapaata, jonka aikana minun piti lähteä Eurooppaan hengailemaan ja opiskelemaan jalkapalloa. Sen haaveen voi varmasti toteuttaa myöhemminkin, Ylinen kommentoi Aamulehdelle.

Myös seuran urheilutoimenjohtajana toimiva Ylinen aloittaa neljännen kautensa TPV:n päävalmentajana.

–Työnkuvaani tarkennetaan vielä, jotta pystyn keskittymään riittävän hyvin Ykkösen joukkueen valmentamiseen.

Tamperelaisseuran omiin kasvatteihin lukeutuva Innanen päätti menestyksekkään pelaajauransa kauden 2017 päätteeksi ja siirtyi TPV:n apuvalmentajaksi ja joukkueenjohtajaksi.

–Hän suhtautuu ammattimaisesti lajiin ja nyt valmentamiseen. Ahkera ja tunnollinen kaveri, jossa näkyy myös hänen entisten valmentajiensa vaikutus, Ylinen kehuu kollegaansa.

Ylinen ennakoi, että pelaajapuolella vaihtuvuus jää varsin pieneksi. TPV luottaa siihen runkoon, joka nosti tamperelaiset Ykköseen.

TPV sijoittui Kakkosen C-lohkossa ensimmäiseksi voittaen 22 pelistään 16 kappaletta ja pelaten kolme kertaa tasan. Nousukarsinnoissa se kukisti MYPA:n yhteismaalein 3-2.