Alex Ringille pitkä jatkosopimus – ”Kun kaikki on hyvin, siitä pitää olla kiitollinen”

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajista syyskuussa vetäytynyt Alexander Ring on tehnyt monivuotisen jatkosopimuksen seurajoukkueensa New York City FC:n kanssa. Seura tiedotti samaan aikaan myös Alexander Callensin ja Sean Johnsonin sopimuksista.

Seura ei paljasta tiedotteessaan, kuinka pitkiä kolmikon sopimukset ovat, vaan puhuu ainoastaan monivuotisista kontrahdeista. Kaikki kolme pelaavat New York City FC:ssä nyt toista kauttaan.

– Olen erittäin tyytyväinen siihen, miten seura ja fanit ovat pitäneet huolta minusta ja perheestäni. Tapa, jolla he ovat ottaneet meidät vastaan teki helpoksi päätöksen jatkaa tässä mahtavassa seurassa, Ring kommentoi NYCFC:n kotisivuilla.

– Kuten sanoin jo tänne saapuessani, en puhu paljonkaan kentän ulkopuolella, vaan yritän puhua kentällä. En ehkä ole kaikkein teknisin pelaaja, mutta seura tietää, että pelaan kentällä koko sydämelläni.

New York Postin mukaan Ring sai tarjouksia ulkomailta, mutta lehden ”MLS:n parhaaksi puolustavaksi keskikenttäpelaajaksi” tituleeraama Ring päätti nopeasti jäädä ”Isoon Omenaan”, jossa perhe viihtyy hyvin.

– Kaikki natsaa. Kun huomaa, että kaikki on hyvin, siitä pitää olla kiitollinen ja yrittää ottaa siitä kaikki irti, Ring kertoi lehdelle.

– Olen ollut aiemmin tilanteessa, jossa halusin päästä pois (seurasta), mutten voinut, ja jäin sinne vasten tahtoani. Nyt en halua lähteä täältä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.