Ruotsin Allsvenskan on lähestymässä loppuhuipennustaan. Kaikilla joukkueilla on sarjaa jäljellä kolme ottelua. Sarjapaikastaan taisteleva Dalkurd veti melkoisen pohjanoteerauksen lauantaina.

Eero Markkasen edustama Dalkurd pelasi Häckeniä vastaan kotikentällään Borlängessä. Kyyti oli kylmää, sillä Häcken haki kolme pistettä lukemin 5-0. Murskatappion lisäksi Dalkurdin ottelua oli seuraamassa koko Allsvenskan-historian toiseksi vähiten yleisöä, vain 202 katsojaa.

Vuodelta 1967 löytyy vielä huonompi yleisömäärä, kun IFK Holmsunds kohtasi kotonaan GAIS:n (Göteborgs Atlet- och Idrottssällskap). Tuolloin katsojia oli vain 137.

Dalkurdin yleisömäärät eivät ole tällä kaudella päätä huimanneet. Kesällä Brommapojkarnaa vastaan lehtereillä oli vain 211 katsojaa, mikä on sarjan historian kolmanneksi pienin yleisömäärä.

Markkanen pelasi Häckeniä vastaan kymmenen minuuttia ottelun lopusta. Dalkurd on tällä hetkellä Allsvenskanissa karsijan paikalla. Eroa säilyjän paikalla majailevaan Göterbogiin on kahdeksan pistettä. Suoran putoajan paikalla oleva Brommapojkarna on samoissa pisteissä Dalkurdin kanssa, mutta huonommalla maalierolla.