Neutraaliseuraajalle Saksan Bundesliigan lauantai tarjosi suuria elämyksiä.

Borussia Dortmundin ja Augsburgin välisestä ottelusta muodostui todellinen trilleri. Alfreð Finnbogason vei Augsburgin johtoon ensimmäisellä jaksolla, mutta toisella puolikkaalla alkoi Paco Alcácerin näytös.

Alcácer vaihdettiin kentälle 59. minuutilla ja hän iski illan ensimmäisensä vain hetkeä myöhemmin. Philipp Max palautti vieraat johtoon, mutta Dortmund nousi ohi Alcácerin ja Mario Götzen osumilla.

Michael Gregoritsch toi Augsburgin tasoihin varsinaisen peliajan viimeisillä hetkillä, mutta Alcácerin show ei ollut vieläkään ohi. Dortmund sai potentiaaliselta paikalta vapaapotkun. Pelattiin jo lisäajan lisäaikaa, kun Alcácer upotti kutinsa sisään ja toi kolme pistettä kotijoukkueelle 4-3-voitolla (katso Viafreen video).

Hän on nyt tehnyt kuusi maalia ensimmäisessä kolmessa Bundesliiga-ottelussaan. Vielä vakuuttavamman tilastosta tekee se, että Alcácer ei ole ollut avauksessa yhdessäkään noista otteluista. Peliminuutteja hänellä on Saksan pääsarjassa vasta 81.

OptaFranz

@OptaFranz
6 - @paco93alcacer (@BVB) is the only player beside Gert Dörfel (Hamburg, 1963) to score 6 goals in his first 3 #Bundesliga appearances. Historic. #BVBFCA

Borussia Dortmund johtaa Bundesliigaa seitsemän kierroksen jälkeen. Se on voittanut viisi ottelua ja pelannut kaksi tasan.

Edelliset kuusi kautta Bundesliigaa hallinnut Bayern München taas on pienimuotoisessa kriisissä. Joukkue on nyt neljän ottelun voitottomassa putkessa, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Lauantaina Bayern kärsi kotikentällään nöyryyttävän 0-3-tappion Borussia Mönchengladbachille. Müncheniläiset ovat seitsemän pelin jälkeen Bundesliigassa sijalla viisi.