Kriisi-Saksan luotsi Joachim Löwille löytyy puolustajiakin: ”Meidän pitäisi luottaa hänen tuntemuksiinsa”

© Kuva: Getty Images

Saksan päävalmentaja Joachim Löw on ajautunut kritiikin kohteeksi, sillä maajoukkueen tulokset eivät ole viime aikoina vakuuttaneet. Saksan MM-turnaus oli katastrofi, eikä peli kulje Nations Leaguessakaan.

Saksa on saanut kolmesta Nations League -ottelustaan vain yhden pisteen, ja on aidossa vaarassa pudota kilpailun B-divisioonaan. Samalla se uhkaa ajautua EM-karsintojen arvonnoissa kakkoskoriin.

Saksan entinen kapteeni Philipp Lahm kuului aiemmin Löwin ehdottomiin luottopelaajiin, mutta on esittänyt tätä kohtaan myös kritiikkiä. Tuoreimmassa ulostulossaan Lahm kuitenkin puolustaa entistä luotsiaan.

– Löw totesi vähän MM-kisojen jälkeen, että hänestä tuntui siltä, että hänessä on vielä energiaa. Hän halusi hyvittää sen, mitä MM-kisoissa tapahtui. Meidän pitäisi luottaa hänen tuntemuksiinsa, Lahm totesi Bildin Podcastissa Goalin mukaan.

Löw on toiminut Saksan päävalmentajana vuodesta 2006 lähtien. Hänestä tuli lokakuussa eniten otteluita Saksan luotsina valmentanut mies, mutta monien mielestä miehen olisi jo aika väistyä uuden käskyttäjän tieltä. Lahm on toista mieltä.

– Minusta meidän ei pitäisi nyt puhua päävalmentajasta. Maajoukkueella on valmentaja, joka on tehnyt työtään hyvin menestyksekkäästi. Hänen täytyy saada tilaisuus kääntää negatiivinen vaihe taas positiiviseksi.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.