Loris Kariusin tuska ei hellitä – taas emämunaus europelissä

© Kuva: Getty Images

Jokaisen jalkapallon ystävän mielessä lienee elävästi edelleen, kuinka Liverpoolin saksalaisvahti Loris Kariusista tuli emämokiensa myötä viime kevään Mestarien liiga -finaalin suurin antisankari. Karius lahjoitti töhöilyillään kaksi maalia lopulta kannua nostaneelle Real Madridille.

Elokuussa 25-vuotias Karius siirtyi turkkilaiseen Besiktasiin lainalla, johon sisältyy myös osto-optio. Torstaina Karius pelasi toisen euro-ottelunsa Besiktasin paidassa, eikä kämmäilyvaihe ollut mennyt ohi vieläkään.

Besiktas vieraili Eurooppa-liigan lohkovaiheen ottelussa Malmössä. Toisen puoliajan alussa Besiktasin Erkin Caner yritti katkaista Malmön keskitystä, mutta pallo jatkoi matkaansa kohti Besiktasin maalin ylänurkkaa. Karius ei valitettavasti saanut nostettua palloa yläriman yli, vaan pallo sujahti etunurkasta maaliin.

Malmön Markus Rosenberg teki myöhemmin vielä rankkarista maalin, ja ruotsalaisseura voitti ottelun maalein 2-0. Tuloksen myötä I-lohkon kaikki neljä joukkuetta (muut Sarpsborg ja Genk) ovat kahden kierroksen jälkeen kolmessa pisteessä.