Man Cityn pelaajalle kävi ohraisesti – osti koko lähipiirilleen liput otteluun, jossa ei pelannut

© Kuva: Getty Images

Tiistain piti olla iso päivä Manchester Cityn ukrainalaispelaajalle Oleksandr Zintšenkolle.

City kohtasi tuolloin Mestarien liigan lohkovaiheessa hänen entisen seuransa, ukrainalaisen Šah’tar Donetskin, vieraskentällä.

Zintšenko, 21, pelasi Šah’tarin organisaatiossa viisi vuotta ennen kuin hän siirtyi venäläiseen FC Ufaan vuonna 2015. Manchesteriin hän suuntasi vuotta myöhemmin.

Zintšenkon ja Šah’tarin kohtaamista odotettiin myös Ukrainassa. Pelaaja itse kertoi Futbol 1:n haastattelussa, että hän oli ostanut otteluun 27 pääsylippua perheelleen ja ystävilleen. Zintšenko oli taustansa puolesta Cityltä luontainen valinta osallistumaan ottelua edeltävään lehdistötilaisuuteen, jossa hän leikitteli ajatuksella siitä, tuulettaisiko hän vanhaa seuraansa vastaan.

Kaikki tuo osoittautui turhaksi, sillä Zintšenko sai Ukrainassa tietää, että hän ei ole Manchester Cityn kokoonpanossa lainkaan mukana. Hän matkusti kyllä joukkueen mukana vieraspeliin, mutta ei saanut paikkaa edes vaihtopenkiltä.

Manchester Cityn manageri Pep Guardiola kertoi päätöksen olleen vaikea, koska hän tiesi Zintšenkon lähipiirin olleen paikalla.

City paineli 3-0-voittoon ilman ukrainalaisnuorukaisen avustusta. Zintšenko sai vielä viime kaudella kiitettävästi minuutteja Benjamin Mendyn tuuraajana vasempana laitapuolustajana, mutta tällä kaudella hän on pelannut vasta kahdessa ottelussa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.