Päätös osto-option lunastuksesta päivänselvä – syksyn maalitykin laukauksista ei torjuttu vielä ainuttakaan

© Kuva: Getty Images

Saksalaislehti Bild kertoi torstai-iltana, että Borussia Dortmund on jo päässyt sopimukseen Paco Alcacérin kanssa jatkosopimuksesta. Dortmund lainasi Alcacérin täksi kaudeksi Barcelonasta sopimuksella, johon kuului myös osto-optio. Nyt seura on päättänyt tuon option lunastamisesta, vaikkei Alcacér ole pelannut Dortmundissa kuin neljä peliä.

Eikä ihme. Alcacér on tehnyt kolmessa bundesliigaottelussaan kuusi maalia ja päälle yhden Mestarien liigassa. Näihin seitsemään maaliin hän on tarvinnut yhteensä 171 peliminuuttia.

Vire jatkui torstaina myös maajoukkueessa, johon Alcacér palasi yli kahden ja puolen vuoden pelaamattomuuden jälkeen. Espanja kukisti vieraskentällä Walesin maalein 4-1, ja maaleista kaksi kirjattiin Alcacérille.

Alcacér on nyt tehnyt kauden viidessä ottelussa yhdeksän maalia. Hän on myös laukonut kohti maalia tasan yhdeksän kertaa. Toisin sanoen miehen kudeista ei ole torjuttu vielä ainuttakaan.

Walesia vastaan Alacacér sai olla kentällä 73 minuuttia. Yhdeksän maalia ovat siis syntyneet 244 minuutissa, eli alle kolmessa kokonaisessa ottelussa.

Bildin tietojen mukaan Alcacérin jatkosopimus Dortmundin kanssa on viisivuotinen. Eri saksalaismedioissa on liikkunut osto-option lunastussummasta hieman eri arvioita, mutta hinta liikkunee haarukassa 23-25 miljoonaa euroa. Samalla 25-vuotiaan hyökkääjän vuosipalkkaa nostetaan 4 miljoonasta eurosta 8 miljoonaan.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.