Viime kaudella Saksan Bundesliigasta tippunut Hamburger SV on antanut potkut päävalmentajalleen Christian Titzille. Hänet korvaa tehtävässä Hannes Wolf.

Titz nimitettiin HSV:n päävalmentajaksi viime maaliskuussa, mutta hän ei kyennyt pelastamaan joukkuetta pääsarjasta putoamiselta. HSV oli viime kauteen asti ainoa seura, joka ei ole ikinä pudonnut Bundesliigasta.

Hamburger SV voitti tällä kaudella viidestä ensimmäisestä ottelustaan neljä Saksan 2. Bundesliigassa, mutta edellisestä viidestä pelistään se on kerännyt vain kuusi pistettä.

HSV on kymmenen kierroksen jälkeen 2. Bundesliigassa viidentenä, kahden pisteen päässä sarjakärki Kölnistä. Sen edellä ovat myös Greuter Fürth, paikallisvastustaja St. Pauli ja Union Berlin.

– Meidän vastuullamme on analysoida joukkueen urheilullista tilaa. Meistä tuntuu, että joukkue ei kehity tarpeeksi ja meidän mielestämme oli olemassa riski, että emme saavuttaisi tämän kauden tavoitteitamme, kommentoi HSV:n urheilutoimenjohtaja Ralf Becker seuran verkkosivuilla.

Uuden päävalmentajan Wolfin ensimmäinen ottelu HSV:n peräsimessä on perjantaina Magdeburgia vastaan. Hän valmensi viimeksi Stuttgartia, jonka hän nosti 2. Bundesliigasta pääsarjaan. Wolf sai lähteä Stuttgartista tammikuussa.

Päivitetty 23.10.2018 klo 23:46: Otsikkoa muutettu