Perparim Hetemaj saamassa uuden päävalmentajan? – Alla katastrofaalinen pesti maajoukkueessa

© Kuva: Getty Images
UCL:ssä viihdyttävä Atalanta - Valencia! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Perparim Hetemajn edustama Chievo on aloittanut kauden surkeasti. Sarjassa viimeisenä oleva Chievo saattaa jo pian antaa potkut nykyiselle päävalmentajalleen Lorenzo D’Annalle.

Chievo on tällä hetkellä sarjassa viimeisenä. Chievo on hävinnyt kahdeksasta ottelusta kuusi ja kahdesti pisteet ovat jaettu. Chievo aloitti kauden kolmella miinuspisteellä kirjanpitorikkeiden takia, lue uutinen.

Calcio Mercato tietää kertoa, että Chievo olisi lähellä päästä sopimukseen Italian A-maajoukkuetta viimeksi valmentaneen Giampiero Venturan kanssa. Ventura sai potkut Italian peräsimestä, kun joukkue ei selvinnyt MM-kisoihin.

Calcio Mercaton mukaan Chievon seurapresidentti Luca Campedelli kokousti Beppe Iachinin kanssa maanantaina. Hänelle tarjottiin loppukauden mittaista sopimusta, mutta sivuston mukaan Iachini vaatii sopimukseensa jatkoa myös ensi kaudelle.

Ventura olisi sen sijaan valmis tekemään pelkästään loppukauden mittaisen sopimuksen. Ventura myös toivoo Campedellin antavan varoja käytettäväksi tammikuun siirtoikkunassa.

 

Hetemaj on pelannut tällä kaudella viidessä Serie A:n ottelussa. Keskikenttäpelaaja teki viime kesänä Chievon kanssa vuoteen 2020 ulottuvan jatkosopimuksen.

Lähde: Football Italia


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

UCL:ssä viihdyttävä Atalanta - Valencia! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!