PS Kemi vahvisti Hannahin potkut – ”Ei ollut muuta mahdollisuutta”

© Kuva: Juha Tamminen

PS Kemi vahvistaa verkkosivuillaan SuomiFutis-sivuston jo aiemman kertoman tiedon valmentaja ja urheilutoimenjohtaja David Hannahin potkuista.

Seuran mukaan sopimusten purkaminen tapahtui hyvässä yhteisymmärryksessä – taustalla on pelillisten ja taloudellisten seikkojen lisäksi uusia strategisia linjauksia. Loppukauden ajan valmennusvastuu on Steven Polackilla.

PS Kemin putoaminen Veikkausliigasta on jo varmistunut. Hannahin alaisuudessa voittoja kertyi ainoastaan yksi.

— Kun joukkue putoaa Ykköseen, ei pelillisiin saavutuksiin voi missään nimessä olla täysin tyytyväinen. Tavoitteena pitää aina olla seuran eteenpäinmeno, sanoo PS Kemin toimitusjohtaja Jarkko Ruhanen.

— Valmennuksen uusiminen on osa uutta strategiaa. Myöskään taloudellisesti meillä ei ollut muuta mahdollisuutta tässä tilanteessa. Päätöksiin ja uusien linjauksien vetämiseen vaikuttivat taloudelliset resurssit ja viime aikojen tiivis keskustelu eri toimijoiden kanssa, puheenjohtaja Antti Pasanen säestää.

Kemiläisten kautta on jäljellä vielä kolmen ottelun verran. Seura aloitti hiljattain varainkeruukampanjan, jonka tarkoituksena on saada kasaan 100 000 euroa.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille