PS Kemin kannattajaryhmä vaatii muutoksia valmennukseen boikotin uhalla

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigaseura PS Kemin kannattajaryhmä Kempton Royals vaatii joukkueen päävalmentajan David Hannahin sopimuksen välitöntä purkua.

Skottivalmentajan palkkaaminen on osoittautunut Royalsin mukaan ”pahaksi virheeksi seuran johdolta”.

Hannah nimitettiin PS Kemin päävalmentajaksi kesäkuun lopussa, kun hänen edeltäjänsä Jari Åhman vapautettiin tehtävistään. Hannah jatkoi valmennuspestinsä lisäksi kemiläisten urheilutoimenjohtajana.

– Hannahin sisäänajamassa pelityylissä ei ole minkäänlaista konkreettista ajatusta joukkueen yhteisistä hyökkäyspelitaktiikoista ja toimintamalleista, kommentoi Royals sosiaalisessa mediassa.

– Nykyisen tyylinen, ideaton ja osaamattoman valmentajan heikosti organisoima, äärimmäisen yksinkertainen pelityyli ei myöskään kehitä nuoria pelaajia, eikä varsinkaan houkuttele heitä tulemaan Meri-Lapin alueen ulkopuolelta Kemiin pelaamaan.

– Oman alueen ja muidenkin seutujen nuorten suomalaisten pelaajien hyödyntäminen ja jalostaminen on ehdoton edellytys seuran kestävälle pitkäjänteiselle toiminnalle tulevaisuudessa.

Kempton Royals ilmoitti myös, että aikoo boikotoida kaikkia PS Kemin otteluita ja seuran järjestämiä tapahtumia siihen asti, kunnes Hannahin sopimus on purettu.

PS Kemin putoaminen Veikkausliigasta varmistui viime viikonloppuna. Lauantaina seura tiedotti varainkeruukampanjasta, jonka tavoitteena on kerätä 100 000 euroa neljän viikon aikana. PS Kemin mukaan rahoilla parannettaisiin seuran taloustilannetta ja luotaisiin tukevampi pohja tuleviin lisenssineuvotteluihin.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille