Hämeenlinnan Jalkapalloseuran Lauri Kesti on kutsuttu testileirille Heerenveenin organisaatioon marraskuussa.

Kakkosessa pelanneen HJS:n edustusjoukkueen runkopelaajaksi kauden aikana noussut Kesti, 15, lähtee toiselle testileirilleen kuluvan vuoden aikana. Keväällä Kesti vieraili Twenten leirillä ja nyt vuorossa on Heerenveen, jonka testattavana hän 11.-15. marraskuuta.

Aikaisemmin Heerenveenin organisaatiossa ovat pelanneet mm. Mika Nurmela, Mika Väyrynen, Niklas Tarvajärvi, Jukka Raitala sekä nykyisin HJS:n valmennuspäällikkönä toimiva Mika Pulkkinen, jonka kautta kontakti Hollantiin syntyi.

– Testileiri on kahdella tapaa merkittävä. Lauri Kesti on tehnyt omilla valinnoillaan itsestään sen tason pelaajan, että hänellä on mahdollisuus testileiriin ja että ulkomailta ollaan kiinnostuneita. Myös ympäristö on ollut hyvä, kommentoi HJS-akatemia ry:n toiminnanjohtaja Ville Dahlman Hämeen Sanomille.

– Seuran kannalta on hieno asia, että meillä on sellaisia pelaajia, joilla nähdään olevan lupaava ura jalkapalloilijana edessä. Tämä luo uskoa varmasti muillekin pelaajille, että Hämeenlinnasta on mahdollista päästä eteenpäin.