Kaikki suomalaisen jalkapallon ystävät lienevät jo oppineet, kuinka paljon Lukas Hradecky pitää oluesta. ”Luke” on tarjonnut Eintracht Frankfurtin cup-mestaruusjuhlien jälkeen muun muassa toimittajille oluet joukkueen pukukopista sekä napannut kulauksen kannattajan tuopista Huuhkajien pelin jälkeen.

Maanantai-iltana Allsvenskanissa nähtiin kuitenkin taidonnäyte, jollaista Hradecky ei ole vielä esitellyt. Epäilemättä tähänkin suomalainen tosin pystyisi, sillä kukaan ei varmasti maalivahdin refleksejä epäile.

Allsvenskanin ottelussa Hammarby-IFK Göteborg kotijoukkueen kokenut keskikenttäpelaaja Kennedy Bakircioglu tuli kentälle 73. minuutilla, ja pamautti viitisen minuuttia myöhemmin vapaapotkusta ottelun lopputulokseksi 3-0. Kun Kennedy lähti tuulettamaan maaliaan, katsomosta heitettiin häntä kohti juoma – ilmeisesti olut.

Kennedy osoitti, että häntä ei totisesti vaivaa putkinäkö, vaan sieppasi tölkin kylmänviileästi kouraansa, nappasi siitä huikan ja heitti juoman takaisin katsomoon. Tyylikästä, näyttävää ja mieleenpainuvaa.

BaraBen.com

@barabenpaglenn
Kennedy fångar alltså - mitt i firarlöpsteget - en bärs som nån i publiken hivat in, tar en klunk och slänger tillbaka den. All respekt.

Henrik Eriksson

@erikssonhenrik
Kennedys episka splitvision när han fångar flaskan/ölen som någon i publiken kastar in?? 😍😍

🇸🇪

@SwedeStats
Kennedy Bakircioglu scored a freekick against IFK Göteborg and during the celebration someone chucked a beer at him and he catched it and took a sip!

Hammarby on ollut Allsvenskanin yllätysjoukkueita, sillä se on kuusi kierrosta ennen sarjan päätöstä liigassa sijalla kolme. 37-vuotiaalle Kennedylle maali oli kauden ensimmäinen.