MM-kotikisoissaan hienosti säväyttänyt Venäjä on jatkanut hyviä otteitaan myös UEFA Nations Leaguessa. Venäjä kaatoi sunnuntaina Sotshissa Turkin maalein 2-0, ja kasvatti pistesaldonsa kolmen ottelun jälkeen jo seitsemään.

Venäjän avausosuma syntyi kulmapotkusta 20. peliminuutilla. Georgiy Dzhikiya pamautti pallon tolppaan, mutta paluupallo ponnahti suoraan topparipari Roman Neustädterille, jolla oli helppo työ viimeistellä maajoukkueuransa avausmaali.

Tasaisessa ottelussa Turkin vaarallisimmista tilanteista vastasi AS Roman 21-vuotias nousukas Cengiz Ünder, mutta maaliin saakka vieraat eivät palloa saaneet. Lopullisen niitin pelille panikin 78. minuutilla vahvan MM-turnauksen kesällä pelannut Denis Tsheryshev.

Venäjän maalivahdin Guilhermen pitkä heitto löysi laidasta Aleksandr Golovinin. Tämä jatkoi pallon rangaistusalueelle nousseelle Tsherysheville, joka sijoitti tarkasti sisäsyrjällä tolpan juureen. Vaihdossa aloittanut Tsheryshev oli jälleen kerran pirteä ilmestys.

Tulos merkitsi sitä, että Turkki ei voi enää B-liigan lohkoa 2 voittaa, eikä nousta Nations Leaguen seuraavan painoksen A-liigaan. Lohkokärki Venäjällä on nyt erittäin tiukka ote lohkovoitosta ja sarjanoususta, mutta lohkon kolmas maa Ruotsikaan ei vailla mahdollisuuksia ole.

Jos Ruotsi voittaa marraskuussa sekä Turkin vieraissa että Venäjän kotonaan, nousee Ruotsi lohkon voittajaksi. Mikäli ei, menee lohkovoitto Venäjälle.