Vihdoin maajoukkueeseen murtautuneelta suomalaisvahdilta hieno motivaatiopuhe – ”Niin monta murskattua ennakkoluuloa”

© Kuva: Juha Tamminen
Katso FC Vitebsk - KuPS suorana ilmaiseksi!

34-vuotias Paula Myllyoja pääsi viimein tekemään A-maajoukkuedebyyttinsä Helmarien paidassa. FC Hongan maalivahti nähtiin tolppien välissä Kiinan neljän maan turnauksen päätösottelussa Portugalia vastaan.

Myllyoja piti nollat maalittomiin lukemiin päättyneessä ottelussa. Maalivahti oli saavutuksestaan ikionnellinen.

– Niin monta treenattua vuotta, murskattua ennakkoluuloa,tyhjäksi tehtyä kielteistä ennustetta, yksin uskottua ja unelmoitua hetkeä sekä tuhansittain toistoja ja klippejä. Aseta tavoitteesi aina vähän ”liian korkealle”. Aina, Myllyoja iloitsi Twitterissä.

Katso FC Vitebsk - KuPS suorana ilmaiseksi!