Kaksi peliä, neljä joukkuetta, kolme maalia kolmelle eri joukkueelle. Ykkösen nousukarsinnat alkoivat huipputasaisina, eikä mitään ole ottelupareissa vielä ratkaistu.

Sunnuntai-iltapäivänä GBK kukisti kotikentällään porilaisen MuSan maalein 1-0. Kokkolalaisten ja koko ottelun ainoan maalin teki Arjan Goljahanpoor, jolle osuma oli kauden kolmastoista.

Juuso Raja-Aho

@JuseeFIN
Ensimmäinen puoliaika meni MuSan hallinnassa. MuSalla kulmapotkuissa mielenkiintoinen etutolppasumppu, jota pääsivät testaamaan aika monta kertaa. Niistä myös vaarallisimmat paikat. Pelitilanteissa ei hirveästi paikkoja. #Kakkonen

Jo lauantaina pelatussa toisessa otteluparissa takavuosien suomenmestarit Mypa ja TPV pelasivat 1-1 -tasapelin. Ottelun molemmista maaleista vastasivat vaihtopelaajat. Ensin TPV:n vei johtoon Tomi Ylinen, ja vain muutamaa minuuttia myöhemmin Kaan Kovanen toi MyPan tasoihin.

Molemmat joukkueet joutuvat jännittämään ensi viikkoon, saadaanko sairastuvalle menetetyt avainpelaajat ajoissa kuntoon. Mypalta ottelussa loukkaantuivat Kakkosen tämän kauden maalikuningas Jussi-Pekka Rämä sekä veikkausliigakonkari Heikki Pulkkinen, ja TPV:ltä Eetu Räisänen.

Yleisöä Mypa-TPV -ottelussa oli komeasti yli 1 500.

Miesten Ykkönen

@miesten_ykkonen
MYPA - TPV 1-1

Odotetun tasainen ottelupari jää täysin auki ensimmäisen osan jälkeen. Yleisöä hienosti yli 1500. #Kakkonen

Tänään mennään! Pikagallup: kumpi vie nousukarsinnan nimiinsä? #Kakkonen

Molempien otteluparien toiset osaottelut pelataan ensi lauantaina 13.10., Porissa ja Tampereella.